Home > Ko-Kurikulum > Anugerah Kecemerlangan KOKO

Anugerah Kecemerlangan KOKO

Oleh: Maizatul Farhana

Pada hari Jumaat yang lalu, 4 November 2011, SMK Dato’ Sulaiman telah mengadakan Hari Penyampaian Anugerah Kecemerlangan KOKO. Anugerah ini sememangnya sering diadakan pada setiap penghujung tahun. Acara ini telah diadakan di Dewan Bestari SMK Dato’ Sulaiman.

Penyampaian Anugerah ini diadakan untuk memberi penghargaan kepada para pelajar yang telah banyak berjasa dalam aktiviti kelab, persatuan dan permainan serta menaikkan lagi mana sekolah ke peringkat yang lebih tinggi.

Majlis ini bermula pada jam 7.30 hingga 10.00 pagi serta telah dirasmikan oleh puan pengetua, Pn. Noriah binti Nasir. Majlis ini seterusnya diserikan lagi dengan ucapan oleh En. Abu Zayin sebagai salah satu orang kuat dalam acara sukan setiap tahun dan disusuli dengan ucapan puan pengetua.

Seterusnya, acara yang ditunggu-tunggu telah pun tiba iaitu acara penyampaian anugerah kepada para pemegang anugerah. Majlis ini berlangsung dengan lancar dan tamat tepat jam 10.00 pagi dan papr pelajar bersurai. Semua pelajar dibenarkan rehat selepas majlis ini tamat dan kemudiannya mereka diminta untuk masuk ke dalam kelas dan belajar seperti biasa.

Advertisements
Categories: Ko-Kurikulum
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: